Nejnovější recenze ze sekce Tříkolky
- Kvalitní zpracování
Super skladná tříkolka, jednoduchá montáž a rozložení.
Zboží jsem měl jako dárek a zatím jsem ho nevyzkoušel
Ano výhoda
- Barva sedí
- Nekvalitní výroba
Nekvalitní výroba produktu!!
- Pohodlné polstrované sezení
- Bezpečnostní pásy
- Stříška dost velká proti slunci i dešti
- Nafukovací kola
- Plastové blatníky, dost chatrné
- Nevyvážené řízení pomocí vodící tyče
- Fixné sedátko s nakloněným opěradlem, které se dá umístit jen do jedné pozice
- Nevhodné pro vysoké rodiče
- Možnost umístit oporné body pro nožičky jen v jedné výšce
- Hodně neprakticky řešené jištění zapínání pásů
- Ve složeném stavu moc místa neušetří
Na první pohled vypadá trojkolka chatrnější, nevhodná pro těžší děti, konstrukce však vydrží dost. Výhodou jsou hlavně velká nafukovací kola, které se tak neopotřebovávají. Avšak za tu cenu jsme čekali malinko víc flexibility (viz výhody a nevýhody)
skladná a přitom velká,dobře fungující kára pro naší dceru!
Tříkolka přišla naprosto neobalená, jen tak naházené dílce v krabici a ještě bez manuálu. Nakonec se nám podařilo až po telefonátu vyřešit problém - chybějící dílce nám byly zaslány, manuál emailem - v polštině. Nakonec se nám povedlo tříkolku sestavit. Dílce do sebe jen těžko pasují a ani podle obrázkového manuálu nelze určit, kam všechny díly patří (ty malé jako jsou podložky). Jinak je lehká a dobře jezdí. Prostě cena s funkcí dodělej si sám.
- kvalitní produkt
- Cílovému zákazníkovy se líbí.
- Blatníky jsou z umělé hmoty, kroutí se a drhnou o kolečka. Jinak spokojenost.
- Už jsem koupila druhou trojkolku, eco toys, je to pojízdná hračka nejen pro dítě ale i pro rodiče a prarodiče, protože mohou ročního chlapečka povozit, i když ještě nešlape na trojkolce sám. Vozítko šlo dobře složit a malému se v ní líbilo.
Skvělá...
- Montáž nás stála dost nervů a času. Vše je velmi natěsno a je nutno použít dost síly.
- Při montáži nebyly problémy
- Lze odaretovat zadní kolečka a dá se tlačit tyčí bez otáčení šlapadel. Dobrá je i možnost zaaretování řídítek.
- Zatím nevidím. Uvidíme časem.
Jedna z mnoha tříkolek bez šlapadel na předním kole a to jsme hledali.
Plastové součástky jsou z nekvalitního materiálu. Plast se drolí. Plastový blatník po 20 minutách jízdy praskl. Tříkolka nejede ani do mírného kopce, predni kolo se protáčí (a to na tříkolce sedělo jen dvanactikilove dítě)
Ale kdo ví, třeba to není na ježdění, ale jen na koukání. Vždyť návod na použití, ani postup jak tříkolku smontovat jsem ke zboží nedostala.
- Žádná
Vnučka je velice spokojená a ani já jsem nenašla žádné problémy s tímto výrobkem.
Velice dobře se skládá a i pro tříletou vnučku není problém to ušlápnout.
- Trojkolka je pěkná a ovládání pomocí dospělého velmi praktické.
- Stabilita
- Robustnost
- Dálkové ovládání není nejlepší, ale funguje.
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »