Nejnovější recenze ze sekce Tříkolky
- hezká, kvalitní a za dobrou cenu
hezká, kvalitní a za dobrou cenu
- zvonek není hoden této trojkolky-asi Čína
celkově velmi spokojen
- Vzhled
- Zpracování, 3v1 ... ha,ha,ha, malý rejd
Uvidíme ... ještě nebylo možno odzkoušet
- Tyč je dostatečně vysoko, lehce ovladatelný
Doporučení známé. Používá se velice dobře.
- Jezdime kazdy den. 17 mesicni syn je nadseny. Lehce sestavitelny, pekne barvy.
- Kolecka plastova a hlucna.
- má všechno co tříkolka potřebuje, můžu ji využívat už od prvního roku až dokud se malej nenaučí jezdit sám, je fain, že má na vodící tyči i řídítka pro dítě, když chce jít sám a tříkolku taky tlačit, tak se má kde chytit :)
- ocenila bych lepší návod k montáži, docela jsme se u toho zapotili :)
- Po sestavení jsme byli mile překvapeni, moc pěkné tříkolka. Vnouček ji zatím nevyzkoušel,,je to dárek k svátku.
- Veliká spokojenost,moje roční dcerka si v tříkolce libuje :-)
- Odolný materiál. Pěkný vzhled. Snadné smontování.
Splnila očekávání. Ocenila bych ještě jedny opěrky na nohy nad předním kolem, ale není to žádná vada. Celková spokojenost
- Roční syn je velmi spokojený, trojkolku si ihned zamiloval a velmi rád v ní jezdí, nebo ji i používá jako chodítko - tlačí ji před sebou.
- Trošku hlučnější jízda po pevném podloží.
Jsem velmi spokojená, že jsme trojkolku pořídili. Madlo ve výšce 1m je při mé výšce 173 cm opravdu pohodlné.
- Výrobek jako celek je velmi pěkný, kvalitní materiál.
- Bohužel při sestavování neseděly šrouby, nepřesná výroba spojovaciho materiálu, museli jsme zapilovat. Návod velmi nepřesný.
- pěkná, myslím že kvalitní
- návod na montáž k ničemu, strašně smrdí (novotou) - jediné štěstí že ji můžeme mít venku - byt by celý zamořila
až na ten "smrad" ji nelze zatím nic vytknout
- Nafukovací kola
- stříška proti sluníčku
- "návod" na montáž v polštině
Tříkolku jsme zatím nevyzkoušeli, ale vypadá stabilně. Vzhledově je moc pěkná. Chybí návod na montáž v češtině, byl pouze v polštině a ještě velmi orientační. skládání bylo dost o nervy.
- Hezká, docela velká tříkolka, která jde dobře ušlapnout .
- Výrobek dodáván v krabici v dílech, které nepasují a pokud neni v rodině velice šikovný tatínek, tak je samotné sestavení tříkolky velký problém.
Cena neodpovídá kvalitě výrobku. Jelikož jsme ale chtěli klasickou řetězovou tříkolku, kterých je velmi omezený výběr, nevím zda jiný výrobek by byl lepší.
- Třikolka super, stabilní. Výhodou je ovládací tyč pro rodiče, dobře se s ni manipuluje.
- Hrozny návod. I zkušený mechanik ji podle navodu nemohl složit.
- dostupná cena, pěkný výběr barev, celkem snadá montáž
- lehká, ale přitom bytelná konstrukce
- pohodlné sedátko
- stabilní pěkně sedí na zemi i v zatáčkách
- mírně drhne přední kolo, tíž se šlape. Po namazání žádný problém
syn je nadšený ze své nové tříkolky, po namazaní předního kola, se velmi rychle naučil šlapat. Pro tříletého kluka ideální i výškou a velikostí. Syn měří 98 cm a sedátko jsme dali do vyšší zarážky, takže později se dá ještě posunout (asi o 2cm).
Skvělá tříkolka s možností přepnutí pedálů na "volnoběh" a aretace řízení.
- stabilní, hezká, kvalitní provedení
syn na ní rád jezdí, doporučuji
Jsme velmi spokojeni, vypadá přesně jako na obrázku. Malému (13m) se moc líbí. Zatím žádné připomínky nemáme.
- Tříkolka se zdá bezpečná
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]