Nejnovější recenze ze sekce Tříkolky
- Možnost složení, batůžek na záda pro koloběžku v balení
- Více možností nastavení
- Poměrně jednoduché složení
Koloběžka mě překvapila, velice skladná, různé možnosti nastavení např. mohu řídit já nebo dítě, nastavitelné, zda bude šlapat dítě nebo ne atp. Velice varibailní.
Ok
Skvělý produkt
- Da sa poskladat
- sedatko je mozne dat vyssie alebo nizsie
- je mozne to upravit na dvojkolku
- Výhodu
- Hezká kvalitní tříkolka, moc se všem líbí a dítě v ní je spokojený a o to gou.
- Celková spokojenost
- Skvěle provedeni
Žádná komunikace už sem měl dostat ten kus co mi chybí a ještě nic
- Super! Skvělý poměr cena x výkon
- Hezká, celkem, kvalitní víceúčelová tříkolka, lehká, dobře ovladatelná.
Tříkolku můžu doporučit, sice ji mám krátce, ale svůj účel plní.
- Cenově výhodné.
- Velmi dobře se skládá a mění na tříkolku a odrážedlo. Velká výhoda je, že ten co tlačí, může řídit a nemusí se ohýbat k řídítkům. Zatím krátce užívané, ale zatím bez chyby.
- Nevím.
- Hezký design, snadná montáž, materiál rámu i kol vypadá kvalitně, precizně zabaleno.
- Při najetí na obrubník nebo jinou nerovnost se dost snadno převrátí, takže dospělý musí dítě kontrolovat.
Čtyřletý vnuk má sedátko teprve na nejnižší úrovni, takže vypadá, že mu chvíli vydrží. Určitě dobrá volba jako mezistupeň po odrážedle a před kolem. I přesto, že občas dojde k převrácení tříkolky na stranu kvůli nerovnosti terénu, pobyt venku nám velmi zpříjemňuje. Připevnili jsme si pod řídítka provaz a dá se tak dítěti pomoci vyšlapat kopeček nebo ulevit při únavě. Museli jsme pořídít vak na hračky a míč do košíku pod sedadlem, protože letošní únorový vítr nám odfoukl volně ložený míč z košíku do řeky.
Összeszerelése rendben volt, mutatós, stabil biciklinek látszik, de még a kis unokánk nem próbálta ki, hogy milyen tényleges használat közben erre majd később kerül sor.
- Zatím nemáme vyzkoušeno jen doma pár jízd, uvidíme v létě
- Ceny by mohla být lepší
Popis sedí i barva jako na obrázku,sestaveno v pohodě nebyl žádný problém.Prikoupim přední košíček na plyšáka a pití.... Ovládá se lehce tak uvidíme v létě až využijeme více.
- Na pohled je moc pěkná
- Vyšší cena
- Kvalita neodpovídá ceně
- Kolečka jsou naprosto tragická
- Stříška je velmi divná, reálně naprosto nepraktická
Na tříkolku jsme se moc těšili, na fotkách byla moc pěkná a vypadala velmi kvalitně i podle několika video recenzí, na které jsme koukali. Už při rozbalování přišlo první zklamání. Hned na první pohled je vidět, že tříkolka není moc kvalitní, rozhodně se neleskla novotou, většina kloubů má nepříjemnou vůli (ovládací tyč, stupátka pro děti, řídítka, ...), takže se to kýve a trvá, než je to v záběru, stříška je taková fórová a působí dost nepoužitelným dojmem - složená překáží, roztažená stejně dítě nezakryje. Nicméně to bychom asi přežili.
Když jsme vyrazili na první procházku, tak jsme hned ztratili ukotvení stupaček pro menší děti. Stupačky jsou nasunuté v kovové konstrukci a drží je tam jediný vrut, který je velmi špatně uchycený do plastové krytky a samozřejmě uchycení povolilo, krytku jsme ztratily a už nenašli a následně vypadla i stěžejka, která držela zajištěné stupačky v pozici "dole" a celkově se to rozpadlo. Naštěstí jsme si to zvládli opravit, koupili jsme normální šroub s matkou, pořádně to utáhli a drží to, ale je problém tam udržet tu stěžejku, která držela zajištěné stupačky v poloze dole, protože ji držela ta krytka, kterou jsme ztratili.
Nicméně jako katastrofu hodnotím kolečka. Ano, jsou tichá, ale to je tak je asi jediná výhoda a vydrží asi tak 2 cesty. Kolečka jsou z velmi měkké EVA pěny, takže každý kamínek se do nich naprosto zapíchne. Po cca 3 hodinách na tříkolce jsou v kolečkách zapíchané kamínky tak na 20% plochy, takže když jedeme, tak to hrozně cvaká, jak kamínky naráží do chodníku, takže tichost je pryč. A když kamínky vyndáme, což je titěrná práce, tak v kolečkách zůstávají třeba půl centimetru hluboké díry. Reálně těm kolečkám dáváme životnost tak měsíc, pak je asi budeme muset vyhodit nebo se smířit s tím, že budou naprosto obalené kamením a budou hrozně cvakat, když s nimi pojedeme.
V závěru jsme z tříkolky velice zklamaní. S ohledem na cenu jsme kvalitu čekali opravdu někde jinde, hned po první cestě jsme si ji museli opravit a teď řešíme, co budeme dělat s kolečky, jestli to vydržíme, budeme hledat alternativu nebo to celé zahodíme. Rozhodně produkt nedoporučuji a nenechte se zmást krásným vzhledem na fotkách, realita je bolestivější.
- je výborný výrobek
- je velmi lehký dobře se ovládá
...
- netočily se zadní kolečka
Je deklarováno od 2 let dítěte. Přestože je 2letý vnouček vysoký, velmi těžko ovládá pedály.
- Návod je k ničemu
- Spracování materiálu velmi špatné
- Nesedí do sebe komponenty
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »