Nejnovější recenze ze sekce Tříkolky
Líbil se mi multifunkčnost tohoto produktu. Kvalita materiálu není nejlepší, ale ve srovnání s cenou je velmi přijatelná.
Lehká
Mnoho funkcí
Uložný vak
- Je to skvělé, lze ho upravit mnoha způsoby, takže ho lze použít vícekrát. Prostě skvělé!
- opravdu v pohodě, moje dítě to miluje
- opravdu v pohodě, moje dítě to miluje
jakmile jsme otevřeli krabici, byl na nás tento produkt tak ohromen. Přišlo to za pár dní a kvalita byla jasně vidět. Je to velmi dobře postavená tříkolka a jsme s ní potěšeni. Naše malá to prostě zbožňuje, na polstrovaném sedadle je velmi pohodlná, tříbodový postroj je velmi bezpečný a kryt kapoty jde přímo přes sedadlo a má průhledné okénko.
Existují pedály, které se zastrčí pro starší dítě, ale skvělá nožní deska pro mladší dítě, která je snadno odnímatelná. Sedadlo se může sklopit, pokud vaše dítě spí, když je venku, a vypadá opravdu podpůrně a pohodlně. Při nákupu této položky jsme provedli spoustu průzkumů a podívali jsme se na mnoho dalších tříkolek, je to trochu dražší, ale NENÍ to plastové, je to jako skutečné malé kolo a velmi dobrá hodnota za peníze, protože vydrží dlouho jako vaše dítě roste. Můj manžel dokázal postavit toto kolo za méně než 45 minut, nebylo to tak těžké, jak jsme si mysleli. Doporučil bych.
- Měkké čalounění sedáku poskytuje při jízdě na kole extra pohodlí - čalounění lze v případě potřeby snadno sejmout a umýt.
- Velmi dobře stavěný, vynikající kvalita. Rozhodně na míle vzdálené od některých levnějších variant, se kterými jsme se dříve setkali. Velmi spokojený s nákupem. Toto je Audi tříkolek - proč kupovat Dacia ?!
- Měl tento tříkolka už téměř rok. Koupil jsem to pro mé syny 1. narozeniny. Pro mě a mého manžela bylo těžké dát dohromady. Nakonec jsme použili YouTube, což bylo mnohem snazší dodržovat než pokyny. Jakmile to bylo, byl to sen! Používal jsem ho téměř každý den na procházky se svým malým chlapcem a chraplavým psem a zjistil jsem, že je mnohem jednodušší než kočárek. Snadné manévrování i jednou rukou. Nedoporučoval bych to na nákupy atd., Protože tam není moc místa, ale jen proto, že jsem se dostal ven a byl to život zachraňující. Můj chlapec miluje být v tom. Někdy se pokouší řídit a táhnout nohy, ale pro mě to nebyl problém. Kola jsou stále silná a těším se, až je ještě chvíli budu používat!
Zdá se, že něco vydrží
- Pevná konstrukce
- Unesla i 50 kg ženu (na hranici nosnosti)
- Pěkně zpracované kovy
- Plasty potřebovaly upravit, aby nebyly ostré (zbytky po vstřikolisu)
- Kolečka jsou mírně vyklavá (osma), ale opravdu jen mírně - dáno konstrukcí hřídele
Tříkolka bude dělat radost, vše vypadá v pořádku.
- Pěkný dizajn, upoutá děti .
- Za rovného ,hladkého povrchu fajn na závody .
- Děti se vyblázní hezky pokud je tříkolka na dobrém, rovném povrchu v dostatečně velkým prostoru.
- Produkt nedoporučuji na venkovní nerovnoměrné povrchy, nebo na malé vnitřní prostory . Zpětný chod - žádný ,otáčení problematické -pedál na předním kole drhne podlahu při menších obloucích . V běžném provozu nepoužitelné - mírný kopec nezvládá ,špatná manipulace , terén nezvládá ani mírný .Jediné možnosti - pouštět z kopce - rovný terén, nebo hladká podlaha v tělocvičně při větších otáčkách ,menší zvládá problematicky z důvodu vzpomínaného pedálu .
výhoda - řízení dospělou osobou
Problém s dodanou kvalitou-poškozené šlapačky na obou stržená část zdrsnění (kolíčky), dost velký problém s zadnými kolečky, bohužel se uvolní po zatížení odkládacího košíku odjistí zarážku.
Šikovná tříkolka s vodící tyčí, zatím velká spokojenost.
- pevná konstrukce
- příznivá cena
- lehké složení, lehká konstrukce - vnučce se moc líbil :-)
Rychlá doprava a skvělé zboží
- Dá se dobře složit do auta
- aretace šlapání
- aretace předního kola
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »