Nejnovější recenze ze sekce Tříkolky
Je to bytelná tříkolka, u nás se nejčastěji používá venku na trávě, případně na chodníku. Když jsme ji doma postavili, tak děti okamžitě nasedly a chtěly se vozit. Barevně je tříkolka hezky řešená a těch variací, jak se může upravit, když dítě postupně poroste, je více, což je fajn, protože tak hračka vydrží na několik let. Nálepky Pepiny jsou hezké, jen je jasné, že časem, působením povětrnostních podmínek, se znehodnotí. Bylo by fajn, kdyby místo nálepek byly obrázky součástí tříkolky. Musím pouze upozornit, že elipsovitá nálepka, která se umisťuje dozadu na zadní korbičku, se mi nalepovala dost špatně, jelikož na korbiřce není rovný povrch. Celkově spokojenost s tříkolkou.
tříkolka je dárek, tak čekáme, jak bude vnuk reagovat
Nápaditý výrobek, lehce složitelný .
Ovládání je vymyšleno ideálně pro ženy. Veškeré změny poloh na klik.
Děti vypadaly nadšeně, bohužel zrovna onemocněly, takže jsme nemohli tříkolky prověřit v terénu.
Vypadají bytelně.
- super
ano
- Nestabilní
- Vratká
- Samá vůle
- Špatně zatáčí
- Moc peněz za takový aušus
Bohužel hrozná tříkolka. Nestabilní ,, rozhrkaná''... všude měla vůli, se 17kg synem jsem nedokázala ani zatočit. Velmi nekvalitní produkt. Polský šunt... Hned jsem jí poslala zpět. Ta cena je absolutně nepoměrná. Velké zklamání. Nedoporučuji.
Naprosto úžasná tříkolka. Krásná, lehká, skladná... Dobře se s ní jezdí, zatáčí... pak se jednoduše složí do kufru auta. Má i polohovatelné opěradlo, dají se zablokovat šlapátka i řídítka. Má pevný a stabilní rám. Nafukovací kola, zvládnou i terén i kostový chodník. Jsem velmi spokojená a doporučuji všem.
- Perfektni, naprosto pardni vec
- Za ty penize super
- Neda se slozit, do uta musi tak jak je
- Je videt ze to je lacina cina, samy sroubecek, ale v pohode
- Nevedeli jsme ze je tam to tlacitko a ze trikolka hraje nanervy lezouci melodii, ale deti na ni trsaji.
Prostě nádherná tříkolka, nemá chybu!!!
Polský výrobek
- Nesedí to , chybí sroubky
Hezká tříkolka
- Jsem velmi spokojená . Malému se libý.Nechce z ní aniven.Je prakticky.Doporucuji všem
Hezký vzhled, kvalitní provedení
Bohužel , nemohu posoudit, je stále zabalena a ještě dlouho zabalena bude
- Krásně se ovládá, trikolka má spoustu funkcí, libi se mi batůžky, které jsou dost prostorné.
- Výborná je stříška, která se dá také odepnout.
- Skvělé, ze je trikola uzpůsobena pro rust dítěte, nemusite kupovat každou chvilku jinou trikolku.
- Nemám k produktu žádnou výhradu
- krásné
- praktické
- celkem lehké
- Spokojenost
- Kolecka jsou tvrda a hlucna.
Je hezká, ale žádná kvalita. Písnička je hrozná.