Poradna Puky cat carry touring tipper bílá

Autor: | Vloženo: 13.07.2014 000 16:08 | Témata: Poradna Puky cat carry touring tipper bílá

Rozdíl mezi Puky carry touring tipper cat 1S a 1SL?

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi Puky carry touring tipper cat 1S a 1SL? 1SL má odkládací stupátka na nožičky a 1S ne? Uvádíte, že tříkolka je určená pro děti od 90 cm, můj 23 měsíční syn má 86 cm, nedosáhne tedy na stupátka, popř. šlapačky? Jdou při tlačení tříkolky pomocí vodící tyče zablokovat řídítka a šlapačky přepnout na volnoběh? Ovládá se tříkolka pomocí vodící tyče dobře? Jaký typ tříkolky Puky si vybrat, aby 85 cm vysoké dítě mělo kam položit nožičky a tříkolka měla pro rodiče i dítě dobré jízdní vlastnosti. Jsou lepší nafukovací kolečka? Děkuji za odpověď.

  • 14. července 2014 - Oficiální zástupce obchodu okolokola.cz

    Dobrý den,
    tříkolek Puky carry touring tipper jsou 3 druhy.
    Všechny jsou pro děti od 2 let a cca 90 cm.
    I když má Váš syn teprve 86 cm, tak je pro něho jistě tříkolka vhodná.
    Nosnost všech těchto tříkolek je 25 kg.
    U všech typů je výškově nastavitelná odnímatelná vodící tyč, je tam možnost přepínání na volnoběh a možnost uzamření řidítek.
    1) Puky CAT 1S je základní verze bez nafukovacích pneumatik, délka 75cm, šířka 48 cm, váha 6,1 kg. (odkládací plochy pro nožky lze jako volitelný doplněk dokoupit).
    2) Puky CAT 1L je vylepšená o nafukovací pneumatiky, délka 76 cm, šířka 48 cm, váha 6,1 kg. (odkládací plochy pro nožky lze jako volitelný doplněk dokoupit).
    3) Puky CAT 1SL má nafukovací pneumatiky a také je v základu dodávána včetně lopatky a odkládací plochy pro nožky, délka 76 cm, šířka 48 cm, váha 7,6 kg.
    Určitě Vám doporučíme nafukovací kolečka, mají lepší odpružení a lépe vyrovnávají nerovnosti na silnici.
    Pěkný den
    Kábelová R.
    www.okolokola.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Marcela

      15. července 2014 - Marcela

      Děkuji za odpověď, pomohla mi lépe se v nabídce jednotlivých typů zorientovat. Ale ještě by mě zajímalo, jak děti zvládají ušlápnout tuto tříkolku, když má šlapačky na předním kolečku a ne řetězový převod? Dosáhne 86 cm vysoké dítě na šlapačky nebo musí trochu povyrůst? U podobných výrobků se uvádí potřebná délka od rozkroku na zem, v našem případě je to 33 cm, je to dostatečné pro to, aby syn dosáhl na šlapačky?


  • 15. července 2014 - Oficiální zástupce obchodu okolokola.cz

    Dobrý den,
    tak to hodně záleží na jednotlivém dítku. Nejlépe je tříkolku před koupí vyzkoušet. Nevím, jestli jste z východních Čech, abyste to k nám do prodejny neměla daleko - jsme v Kočí u Chrudimi a je možné si tu tříkolku projet. Řekla bych, že i když má Vaše dítko zatím pouze 86 cm, tak dostane dobře, případně to brzo doroste :)
    U nás na prodejně máme tu zkušenost tak 50/50. Některé dítko na tříkolku skočí a hned dobře jede a některé s tím zápasí a nemůže ji ušlápnout, ale to se dá vždy naučit, jen to třeba někomu trvá déle.
    Pěkný den
    Kábelová R.
    www.okolokola.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.